Blog

Smart IT solutions for guaranteed business effectiveness & growth

Baza de date cu informații (produse, comenzi, articole, adrese)

Din articolele precedente am aflat ce este domeniul sau adresa și serviciul de găzduire(webhosting-ul). Pentru un rezultat optim în ceea ce privește afișarea paginilor website recomandăm ca acestea să fie achiziționate împreună, ținând cont de anumite detalii care au rolul de a eficientiza procesul online de căutare.

Baza de date este o componentă importantă a unui website și depinde foarte mult de tipul website-ului și programul folosit la dezvoltarea acestuia.

În principiu, în funcție de funcționalitățile pe care website-ul le asigură, baza de date poate fi optimizată astfel încât să rețină în mod acurat, fără redundanță datele și să răspundă rapid oricăror solicitări.

Cum mă poate ajuta în afacere o bază de date bine construită?

 

 

Este responsabilitatea dezvoltatorului de website sau a echipei acestuia să construiască structura acestei baze de date, după ce, în prealabil, discută cu clientul pentru a înțelege ce informații vor fi înmagazinate în baza de date, care este forma și funcționalitatea lor în viața reală.

Procesul se numește modelarea datelor sau construirea unui model al datelor care să transpună în baza de date, procesele specifice efectuate în viața reală.

În mod curent, baza de date se regăsește pe același calculator care găzduiește și website-ul, dar, în cazuri speciale, ea poate fi transferată pe un calculator dedicat acestei funcții, a menținerii bazelor de date.

Dacă scopul este construirea unui website performant dar și a unei baze de date funcționale, pentru a susține buna desfășurare a proceselor și un răspuns intern rapid putem oferi un pachet personalizat, în ceea ce privește design-ul, dezvoltarea de website, cu o bază de date corespunzătoare domeniului sau direcției de dezvoltare.

 

You might be interested in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *