Blog

Smart IT solutions for guaranteed business effectiveness & growth

În Luna Martie ai 1 oră GRATUITĂ de consultanță IT&BUSINESS pentru afacerea ta

Primăvara este un moment prielnic renașterii,  unor noi începuturi și proiecte. Cum prezența în spațiul online devine tot mai importantă pentru succesul unei afaceri, am pregătit pentru tine, în această lună dedicată FEMEII și primăverii, o oră de consultanță IT & BUSINESS.

Dorim să te sprijinim în lansarea paginii tale web sau a magazinului online, de aceea te rugăm să ne trimiți un mesaj cu numele și o descriere a ceea ce dorești să obții la adresa office@vasilelradu.ro pentru a stabili o oră de consultanță GRATUITĂ în domeniul IT&BUSINESS.

Cum poți beneficia de 1 oră de consultanță?

Putem discuta despre campania de lansare de produs, ce presupune un website sau un magazin online și vei primi recomandări în aceste direcții. Dacă îți dorești lansarea unui website care să reprezinte:

  • un ONG
  • o afacere propriu-zisă
  • un magazin online
  • activitatea ta liber-profesionistă

te invităm să ne adresezi întrebări referitoare la forma și structura finală a paginii tale online. De comun acord vom stabili o zi, o oră, o întâlnire (propunere valabilă pentru orașul și județul Constanța, respectiv municipiul București. Pentru celelalte localități, ora de consultanță se va desfășura online, prin Skype sau alt mijloc de comunicare) și te vom sprijini în atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus pentru afacerea ta. Fie că ești abia la început sau ai deja un proiect si ceva nu merge, vom analiza, vom identifica soluțiile optime din domeniul IT&BUSINESS pentru a-ți atinge cu succes obiectivele.

Timp de o oră, vei putea discuta cu echipa ta de consultanți în IT&BUSINESS, gratuit.

Acesta este cadoul de 8 Martie din partea echipei noastre, pentru că ne pasă și dorim să promovăm antreprenoriatul la feminin.

 

Primăvara asta este momentul să plantezi semințele viitoarelor proiecte de succes!

 

Ofertă valabilă în baza unei programări prealabile prin e-mail.

 

Număr locuri disponibile – 50.

Data expirare, 25 martie 2017, ora 10:15.

Valoare pachet promoțional, cel puțin 100 euro.

 

You might be interested in …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *