Best Solution Development

Smart IT solutions for guaranteed business effectiveness & growth

Oferim servicii de dezvoltare de soft și web, servicii de audit, design și întreținere software, servicii special create pentru a aduce beneficii depline afacerii tale.

Serviciile oferite

strategy
Dezvoltare software și web
Întreținere software și web
Găzduire web
Consultanță IT
Database

Oferim soluții de proiectare și gestionare a bazelor de date care fac mai eficientă colectarea, analizarea și procesarea datelor într-un mediu IT securizat în toate departamentele întreprinderii.

robot

Instrumente personalizate create pentru a oferi cele mai profunde perspective asupra afacerii dvs. folosind rezultatele procesării de mare volum a datelor mari.

3d-printer-machine
Ideile tale capătă forme concrete!
Putem printa 3d cu PLA, ABS, sau PET-G, orice model la dimensiuni de
20x20x20 cm.
Modelăm 3d, dacă nu ai deja un model creat.

Instrumente și Tehnologii Utilizate

Instrumentele și tehnologiile utilizate în prezent de echipa noastră IT dedicată pentru a corespunde cerințelor clienților.

Cu ajutorul serviciilor noastre poți obține următoarele beneficii

Mai mult timp și costuri mai mici prin automatizarea proceselor afacerii tale

Multe procese derulate într-o afacere necesită mult timp, dacă sunt executate manual. Prin automatizare, acestea pot fi executate instant, sau într-un timp foarte scurt cu ajutorul unui computer.
În acest fel, pe lângă timpul mai scurt de execuție al acelor activități, se reduc și costurile cu resursa umană necesară îndeplinirii lor.

Mai mulți clienți prin prezența online a afacerii tale

Orice afacere are nevoie de o prezență online.
Aceasta se compune dintr-un website, găzduire pentru acel website, o pagină de Facebook, precum și pe alte conturi de rețele de socializare. Prezența online se traduce în acces la o bază mai mare de potențiali clienți și, de ce nu, la un număr crescut de vânzări.

Mai puține probleme prin întreținerea de software sau website pentru afacerea ta

Ai deja un software sau un website, ele trebuie întreținute.
Fie că vorbim de actualizarea website-ului cu materiale noi, fie că vorbim de dezvoltarea de funcționalități noi, ori de repararea de probleme la software-ul sau website-ul respectiv, acestea sunt activități care necesită timp și personal calificat. Unele erori care apar în software-ul deținut, sau în website, pot face inutilizabile software-ul sau website-ul respectiv, sau greu utilizabile.
Prin întreținerea lor, acestea lucrează corespunzător și livrează rezultatele așteptate.

Decizii bune pentru afacerea ta prin prelucrarea datelor

Toate afacerile generează date.
Fie că vorbim de simpla listă de facturi emise în ultimii doi ani, fie că vorbim de date mai complexe cum ar fi vizitele clienților într-un magazin, în mod cert afacerea ta are date acumulate. Pe baza acestor date, poți obține informații importante pentru afacerea ta, informații pe baza cărora să iei decizii. Deciziile informate au cel mai mare impact pozitiv într-o afacere. Atunci când în procesul decizional intervine și inteligența artificială, totul nu poate fi decât un succes. Dacă afacerea ta nu acumulează încă date, este cazul să o facă.
Prin includerea serviciilor IT în cadru proceselor afacerii tale, vei obține și acumularea de date necesară unor diecizii mai informate.

Pentru a-ți oferi aceste beneficii, echipa noastră are următoarele caracteristici

Excelență și expertiză tehnică

Avem în echipă oameni calificați, cu rezultate deosebite în domeniul lor de specializare, orientați pe rezultate și pe obținerea unui beneficiu maxim cu un minim de resurse.

Gândire orientată spre client

În dezvoltarea soluțiilor oferite, clientul este implicat din prima până în ultima clipă. Pe tot parcursul proiectului pe care vei alege să îl dezvolți alături de noi, vom acționa ca parte din echipa ta, orientați spre interesele tale și ale afacerii tale. Vom propune acele soluții care aduc beneficiu maxim și care se potrivesc cu procesele afacerii tale.

Performanță tehnică

Soluțiile propuse de noi vor fi eficiente din punct de vedere tehnic. Echipa noastră deține competențe deosebite în testarea performanței unui produs software și în corectarea problemelor de performanță, astfel încât poți fi sigur că vei obține un software performant, care se va executa în cel mai scurt timp posibil și cu cel mai mic consum de memorie.

 Facem față celor mai mari provocări

Ne plac provocările, așa că găsim soluții la cele mai complicate probleme. Acolo unde alții zic că nu se poate, noi zicem: Hai să ne mai gândim puțin, că sigur există o soluție.

Clienții noștri