Cyber week: Website la preț redus

Este săptămâna reducerilor la tehnologii și de aceea ne-am gândit că v-ar prinde bine și unele reduceri la niște produse care să vă ajute să vă promovați afacerea mai bine.
Și cum știm că la început de drum este mai greu, am redus exact acele produse care se adresează oamenilor aflați la început de drum în domeniul profesional sau business.
Asa că daca vă gândiți să începeți o afacere, sau să desfășurați o activitate pe cont propriu, ați nimerit unde trebuie, puteți obține un website, asezonat cu toate accesoriile necesare pentru un start de succes.

Este final de an și chiar dacă până acum lucrurile nu au mers foarte bine, este momentul pentru un nou start, de data aceasta cu un sistem de promovare nou și inovator, care să scoată afacerea dumneavoastră din anonimat.

Pachetele de mai jos se adresează celor care vor să înceapă propria activitate, fie ca liber profesionist, fie prin înfiintarea unui  ONG, sau, de ce nu, să înceapă să promoveze mai mult online afacerea, sau ONG-ul deja creat.

Cumpărăți acum pachetul dumneavoastră  de dezvoltare web și puteți începe anul cu un nou site care să aduca mai mulți clienți și care să vă crească numărul de cumpărători (beneficiari).

Pentru cei ce au deja un site, dar își doresc îmbunătățirea lui, sau gestiunea lui în continuare, am construit o oferta la pachetele de mentenanță și găzduire web care să se adreseze exact nevoilor acestor persoane.