Magazin

Pachetul web ONG medium

800,00 

Pachetul web ONG medium se adresează activității unui ONG mediu implicat în desfășurarea proiectelor de scurtă și lungă durată, cu impact la nivel local, regional, având un plan de activități permanente.

Managementul evenimentelor facilitează procesul organizării astfel încât acesta are următoarele funcționalități:  posibilitatea publicării evenimentului pe pagina cu adresa și harta, calendarul de evenimente,  gestionarea formularelor de înscriere, selecția participanților și depunerea taxei.  Proiectele și activitățile necesită resurse de aceea ne-am gândit să venim în sprijinul dvs. prin implementarea serviciului Paypal care oferă posibilitatea de primi donații.

Includerea serviciului de newsletter vă susține în construirea comunității iar componenta imagine alcătuită din design specific ONG, logo setul de fotografii profesionale asigură identitatea vizuală pentru a vă bucura de o reprezentare relevanță în rândul publicului, voluntarilor și a partenerilor.

Categorie:

Descriere

Ați ales o organizație non-guvernamentală pentru a vă promova proiectele de schimbare pozitivă la nivel de comunitate, societate și a sprijini cauze de interes actual. Pachetul web ONG medium susține construirea comunității dvs. și o prezență relevantă la nivel online. Acesta se adresează activității unui ONG mediu implicat în desfășurarea proiectelor de scurtă și lungă durată, cu impact la nivel local, regional, având un plan de activități permanente.

Managementul evenimentelor facilitează procesul organizării astfel încât acesta are următoarele funcționalități:  posibilitatea publicării evenimentului pe pagina cu adresa și harta, calendarul de evenimente,  gestionarea formularelor de înscriere, selecția participanților și depunerea taxei.  Proiectele și activitățile necesită resurse de aceea ne-am gândit să venim în sprijinul dvs. prin implementarea serviciului Paypal care oferă posibilitatea de primi donații. Includerea serviciului de newsletter vă susține în construirea comunității iar componenta imagine alcătuită din design specific ONG, logo şi setul de fotografii profesionale asigură identitatea vizuală pentru a vă bucura de o reprezentare relevantă în rândul publicului, voluntarilor și partenerilor. Setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi în mod atractiv cadrul vizual care vă reprezintă cel mai bine proiectele implementate.  În acest sens vom asigura o ședință foto, la sediul dvs.

În cadrul etapei de consultanță vom discuta structura site-ului și veți primi asistență în ceea ce privește stabilirea secțiunilor, a denumirilor relevante și a meniului integrat în acord cu misiunea, viziunea și obiectivele asociației.

Vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor și obiectivelor dvs.

Informații suplimentare

Funcționalități

Afișare și management evenimente, Forum, Înregistrare utilizatori, Management cauze și primire donații per cauză, Management conținut online nelimitat, Newsletter, Prezentare, afișare de informații

Servicii

Consultanță stabilire structură site, Design specific, Domeniu.ro inclus, Logo, Un set de 10 fotografii profesionale pentru prezentare și promovare

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web ONG medium vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 43 euro/an, 4 GB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web ONG medium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *