Magazin

Pachetul web ONG enterprise

1.500,00 

Pachetul web ONG enterprise sprijină construirea comunității dvs., a întregului sistem și a proceselor permanente cu publicul-țintă, a derulării proiectelor de lungă durată  precum și gestionarea evenimentelor  sau medierea legăturii cu organizații care adună membri ce împărtășesc o caracteristică comună (foști beneficiari ai unui program special, oameni de știință, alumni care pot continua diverse proiecte sau participarea la evenimente comune),  managementul cauzelor și primirea donațiilor, facilitarea procesului comunicării cu partenerii și cu persoanele interesate prin intermediul newsletter-ului și a rețelei sociale interne.

Setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi în mod atractiv cadrul vizual care va reprezenta cel mai bine activitățile implementate.  În acest sens vom asigura o ședință foto, la sediul dvs.

Categorie:

Descriere

Ați ales o organizație non-guvernamentală pentru a vă promova proiectele de schimbare pozitivă la nivel de comunitate, societate și a susține prin proiecte cauze de interes actual. Pachetul web ONG enterprise sprijină construirea comunității dvs, a întregului sistem și a proceselor permanente cu publicul-țintă, a derulării proiectelor de lungă durată  precum și gestionarea evenimentelor  sau medierea legăturii cu organizații care adună membri ce împărtășesc o caracteristică comună (foști beneficiari ai unui program special, oameni de știință, alumni care pot continua diverse proiecte sau participarea la evenimente comune),  managementul cauzelor și primirea donațiilor, facilitarea procesului comunicării cu partenerii și cu persoanele interesate prin intermediul newsletter-ului și a rețelei sociale interne.

Construirea comunității, a unei baze de date cu persoane interesate reprezintă un element important în susținerea proiectelor dvs. iar rețeaua socială internă permite gestionarea optimă a proceselor de comunicare. Implementarea managementului evenimentelor și al cauzelor au ca scop eficientizarea proceselor la nivelul asociației. Prezența la nivelul rețelelor sociale îndeosebi pagina de Facebook susține procesul în ceea ce privește promovarea asociației, a proiectelor, activităților.  În plus vom asigura procesul de consultanță pentru stabilirea structurii site-ului, a categoriilor și a meniului integrat în acord cu misiunea, viziunea și obiectivele asociației.

Setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi în mod atractiv cadrul vizual care va reprezenta cel mai bine activitățile implementate.  În acest sens vom asigura o ședință foto, la sediul dvs.

Vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor și obiectivelor dvs.

Informații suplimentare

Funcționalități

Afișare și management evenimente, Management al cazurilor, Management cauze și primire donații per cauză, Management conținut online nelimitat, Newsletter, Plata Paypal, Prezentare, afișare de informații, Rețea socială pentru cei înscriși

Servicii

Construire pagină Facebook, Consultanță stabilire structură site, Design specific, Domeniu.ro inclus, Logo, Un set de 10 fotografii profesionale pentru prezentare și promovare

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web ONG enterprise vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 43 euro/an, 8 GB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web ONG enterprise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *