Magazin

Pachetul web ONG

550,00 

Știm că succesul unui proiect este direct proporțional cu implicarea activă a voluntarilor de aceea vă oferim posibilitatea lansării unui forum de discuții și a monitorizării persoanelor interesate cu ajutorul unei forme de înregistrare. Existența newsletter-ului oferă posibilitatea construirii unei baze de date cu persoanele interesate setând astfel o punte de legătură între ONG și publicul interesat de activitățile, proiectele desfășurate.

Categorie:

Descriere

Ați ales o organizație non-guvernamentală pentru a vă promova proiectele de schimbare pozitivă la nivel de comunitate, societate și de a susține prin activități cauze de interes actual. ONG-ul dvs. își desfășoară activitatea pe plan local, construind proiecte de interes, cu impact în rândul comunităților locale.

Pachetul web ONG este construit pentru a vă oferi soluțiile optime, necesare în ceea ce privește poziționarea asociației dvs. în mediul virtual și a facilita accesul publicului la proiectele derulate. Știm că succesul unui proiect este direct proporțional cu implicarea activă a voluntarilor de aceea vă oferim posibilitatea lansării unui forum de discuții, a monitorizării persoanelor interesate cu ajutorul unei forme de înregistrare. Existența newsletter-ului oferă posibilitatea construirii unei baze de date cu persoanele interesate setând astfel o punte de legătură între ONG și publicul interesat de activitățile, proiectele desfășurate.

Proiectele promovate vor genera parteneriate cu alte asociații sau instituţii de aceea subliniem funcționalitatea componentei imagine din cadrul acestui pachet reprezentată prin: design specific pentru un ONG și design logo. Alături acestor produse adăugăm funcția de administrare a conținutului adică posibilitatea de a vă gestiona singuri fondul de informații al site-ului și pagini de navigare nelimitate.

Vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor și obiectivelor dvs.

 

Informații suplimentare

Funcționalități

Forum, Înregistrare utilizatori, Management conținut online nelimitat, Newsletter, Prezentare, afișare de informații

Servicii

Design specific, Domeniu.ro inclus, Logo

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web ONG vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 23 euro/an, 2 GB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web ONG”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *