Magazin

Pachetul web Personal

350,00 

Pachetul website personal vă propune o pagină online adaptată obiectivelelor dvs. și poate fi personalizat în funcție de opțiuni. Acesta este construit pentru a vă reprezenta atât imaginea online cât și pentru a vă expune portofoliul de lucru.

Categorie:

Descriere

S-a constatat că primul mediu accesat de persoanele care doresc informații și soluții la nevoile imediate este cel online. De aceea a devenit importantă o prezență online relevantă exprimată prin elemente optime din punct de vedere tehnic și vizual. Astfel o imagine de impact la nivel online este susținută atât prin componenta imagine, conținut relevant pentru scopul ales cât și componenta tehnică. Pachetul website personal este construit pentru a satisface nevoile dvs. în ceea ce privește o imagine în acord cu obiectivele dorite, reflectate cu succes în pagina web. Paginile site-ului vor fi construite astfel încât să completeze în mod armonios conținutul cu imaginea publică pe care doriți să o promovați.

Pachetul website personal poate fi folosit pentru: promovarea unui portofoliu personal (care sa cuprinda CV, scrisoare de intenție), portofoliu de proiecte, fotografic și orice alt tip de portofoliu care să vă susțină în a prelua comenzi, contracte sau un loc de muncă. Astfel web site-ul poate fi spațiul unde puteți afișa, promova produse personale, cărți, reviste, broșuri cu scop comercial. Totodată pagina poate fi configurată astfel încât să susțină mesaje, comunități, grupuri de persoane sau cauze.

Scopul nostru este să vă oferim o prezență cât mai relevantă, acordată în mod optim mesajelor pe care doriți sa le transmiteți tuturor celor care vor accesa pagina dvs. virtuală. Vă oferim posibilitatea de administrare și updatare a paginii  cu conținutul ales de dvs., în funcție de scop și obiective. Vom lua în considerare propunerile dvs. pentru numele domeniului  pentru pagina web însă vom lansa și noi propuneri cu scopul optimizării rezultatelor căutării astfel încât pagina să fie cât mai bine indexată motoarelor de căutare.

Vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor și obiectivelor dumneavoastră.

Informații suplimentare

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web personal vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 16 euro/an, 1 GB

Funcționalități

Management conținut online nelimitat, Prezentare, afișare de informații

Servicii

Domeniu.ro inclus

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web Personal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *