Magazin

Pachetul web Liber profesionist

450,00 

Ne dorim colaborări profitabile pentru dvs. și vă susținem prin implementarea pachetului website liber profesionist care este conceput astfel încât să primiți cele mai bune rezultate privind  prezența online. Vom asigura un design special pentru profesia și aria dvs. de expertiză, un logo care susține brand-ul personal, atât de important pe o piață competitivă. Am luat în calcul, posibilitatea de administrare a conținutului paginii, un domeniu.ro pe viață și un spațiu de stocare mai mare.

Categorie:

Descriere

Ați ales o profesiune liberală tocmai pentru a vă bucura de libertatea alegerilor dvs. dar și exprimarea valorilor prin munca de zi cu zi. Am gândit pachetul web site liber-profesionist pentru a veni în sprijinul dvs. și a vă susține în exercitarea activității. Importanța prezenței în lumea digitala a devenit cu atât mai relevantă cu cât facilitează relația cu clienții dvs., reprezentând totodată cel mai important canal care vă promovează activitatea, rezultatele acesteia, imaginea și ceea ce vă definește ca profesioniști.

Ne dorim colaborări profitabile pentru dvs. și vă susținem prin implementarea acestui pachet care este conceput astfel încât să primiți cele mai bune rezultate privind  prezența online. Vom asigura un design special pentru profesia și aria dvs. de expertiză, un logo care susţine brand-ul personal, atât de important pe o piață competitivă. Am luat în calcul posibilitatea de administrare a conținutului paginii, un domeniu.ro pe viață și un spațiu de stocare mai mare.

Fie că vă desfășurati activitatea ca psiholog, avocat, medic, jurnalist, contabil, consultant, arhitect sau în alt domeniu vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor şi obiectivelor dvs.

Informații suplimentare

Funcționalități

Management conținut online nelimitat, Prezentare, afișare de informații

Servicii

Design specific, Domeniu.ro inclus, Logo

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web liber profesionist vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 23 euro/an, 2 GB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web Liber profesionist”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *