Magazin

Pachetul web Profesiuni liberale gold

650,00 

Pe lângă designul special ales pentru profesia dvs. și logo-ul care va asigura relevanță și substanță activității am adăugat și funcția de rezervare online care stimuleaza participarea și implicarea în mod direct a clienților sau persoanelor care caută produsele respectiv serviciile dvs., ușurându-vă totodată gestionarea acestor operațiuni.

Pagina Facebook vine în completarea acestui pachet și are rolul de a realiza o prezență de impact, generând o implicare mai mare și selecție în rândul publicului care caută produsele, serviciile dvs. și vine în completarea site-ului web, construind astfel o imagine cu impact crescut.  Setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi în mod atractiv cadrul vizual care vă va reprezenta cel mai bine munca.  În acest sens vom asigura o ședință foto, la sediul dvs.

Categorie:

Descriere

Ați ales o profesiune liberală tocmai pentru a vă bucura de flexibilitatea alegerilor dvs. dar și exprimarea valorilor prin munca de zi cu zi. Vă propunem pachetul web profesiuni liberale gold pentru a vă susține în cariera dvs. și a vă construi o prezență puternică atât la nivel online cât și al rețelelor de socializare (Facebook-ul având cea mai relevanță în acest sens).

Pe lângă designul special ales pentru profesia dvs., logo-ul care va asigura relevanță și substanță activității am adăugat funcția de rezervare online care stimuleaza participarea și implicarea în mod direct a clienților sau persoanelor care caută produsele respectiv serviciile dvs., ușurându-vă totodată gestionarea acestor operațiuni.

Pagina Facebook vine în completarea acestui pachet și are rolul de a realiza o prezență de impact, generând o implicare mai mare și selecție în rândul publicului care doreşte produsele, serviciile dvs. și vine în completarea site-ului web, construind astfel o imagine cu impact crescut.  Setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi în mod atractiv cadrul vizual care va reprezenta cel mai bine munca.  În acest sens vom asigura o ședință foto, la sediul dvs.

Un spațiu mai mare (4 GB) vă ofera posibilitatea  de a stoca în mod optim conținutul – informații şi foto.

Fie că vă desfășurați activitatea ca psiholog, avocat, medic, jurnalist, contabil, consultant, arhitect sau în alt domeniu vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor și obiectivelor dvs.

Informații suplimentare

Funcționalități

Management conținut online nelimitat, Prezentare, afișare de informații, Rezervare ore, camere

Servicii

Construire pagină Facebook, Consultanță stabilire structură site, Design specific, Domeniu.ro inclus, Logo, Un set de 10 fotografii profesionale pentru prezentare și promovare

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web profesiuni liberale gold vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 100 euro/an, 4 GB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web Profesiuni liberale gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *