Magazin

Pachetul web Bar

550,00 

Pachetul web bar vine în sprijinul afacerii și vă propune următoarele funcționalități: afișarea și managementul evenimentelor, a meniului online precum și conceptul de imagine. Newsletter-ul va susține o comunicare eficientă cu clienții și construirea unei baze de date. Astfel aveți posibilitatea de a menține o relație constantă cu publicul dvs. comunicând principalele oferte și evenimente. Pagina de Facebook facilitează construcția comunității, expunerea produselor, ofertelor si evenimentelor, oferind posibilitatea de promovare a acestora. În plus vom asigura procesul de consultanță pentru stabilirea structurii site-ului, a categoriilor și a meniului integrat în acord cu misiunea, viziunea și obiectivele afacerii.

Componenta imagine are o relevanță crescută oferind un plus de valoare informațiilor prezentate. Astfel vă propunem un design specific pentru bar/cafenea, un logo iar setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi, în mod atractiv, cadrul vizual care va reprezenta produsele/serviciile dvs.  În acest sens vom asigura o ședinta foto, la sediul dvs.

Categorie:

Descriere

O experiență plăcută de petrecere a timpului liber și un cadru adecvat de socializare reprezintă două direcții importante ale afacerii dvs. Pachetul web bar vine în sprijinul afacerii,  facilitându-vă prezența la nivelul online prin site-ul și funcționalitățile specifice astfel încât persoanele interesate vor primi informațiile adecvate privind produsele și evenimentele.

Înțelegem importanța, impactul conținutului și formei de aceea vă oferim următoarele funcționalități: afișarea și managementul evenimentelor, a meniului online precum și conceptul de imagine. Newsletter-ul va susține o comunicare eficientă cu clienții și construirea unei baze de date. Astfel aveți posibilitatea de a menține o relație constantă cu publicul dumneavoastră comunicând principalele oferte și evenimente. Pagina de Facebook facilitează construcția comunității, expunerea produselor, ofertelor si evenimentelor, oferind posibilitatea de promovare a acestora. În plus vom asigura procesul de consultanță pentru stabilirea structurii site-ului, a categoriilor și a meniului integrat în acord cu misiunea, viziunea și obiectivele afacerii.

Componenta imagine are o relevanță crescută oferind un plus de valoare informațiilor prezentate. Astfel vă propunem un design specific pentru bar/cafenea, un logo iar setul de 10 fotografii profesionale au rolul de a vă promova activitatea și de a construi, în mod atractiv, cadrul vizual care va reprezenta produsele/serviciile dvs. În acest sens vom asigura o ședinta foto, la sediul dvs.

Vă oferim posibilitatea de a personaliza pachetul conform nevoilor și obiectivelor dvs.

Informații suplimentare

Funcționalități

Afișare meniu online restaurant/bar, Afișare și management evenimente, Management conținut online nelimitat, Newsletter, Prezentare, afișare de informații

Servicii

Construire pagină Facebook, Consultanță stabilire structură site, Design specific, Domeniu.ro inclus, Logo, Un set de 10 fotografii profesionale pentru prezentare și promovare

Spațiu găzduire

Pentru pachetul web bar vă asigurăm 1 an gratis găzduire urmând ca din al doilea an să fie taxată cu 43 euro/an, 8 GB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachetul web Bar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *