Echipa ta de profesioniști în IT

Construim software validat pe piață de peste 10 ani:

Conceptul de business care stă la baza organizației noastre, constă în eforturile cumulate a mai multor experți în software și nu numai. În echipa noastră se regăsesc și experți în design, marketing, astfel încât software-ul construit să corespundă necesităților pieței și afacerii dumneavoastră.
Fiecare membru al echipei a trecut printr-un proces îndelungat de pregătire, atât teoretică cât și practică.
Fiecare dintre noi, am lucrat pentru diverse companii și am văzut ce înseamnă întregul proces.
Am detectat punctele slabe și ne-am gândit să lucrăm împreună pentru a oferi ceea ce lipsește.

Flexibilitate și personalizare:

Software-ul construit de noi va încorpora platforma potrivită pentru necesitățile proiectului pe care îl aveți de realizat.
Avem cunoștințe și experiență cu o gamă largă de tehnologii și platforme.
Putem astfel lucra la fel de bine în PHP, cât și în DOTNET, Java, cu diverse servere de baze de date și framework-uri.
Totodată, putem rezolva probleme apărute în software-uri deja construite sau acolo unde alții au zis că nu se mai poate face nimic.
Putem realiza expertize în ceea ce privește problemele de performanță și indica soluțiile necesare pentru îmbunătățirea situației cu care vă confruntați.

Performanță și siguranță:

Fie că vorbim de un software necesar creșterii eficacității afacerii, fie că vorbim de un website de promovare a afacerii, avem experiența și capacitatea necesară să le construim, ținând cont de cele mai bune practici în domeniul dezvoltării de software și website.
Fiecare membru al echipei are calificările și studiile necesare pentru funcția sa, știind exact ce are de făcut și care îi sunt responsabilitățile, de aceea garantăm faptul că soluțiile noastre software se descurcă în situații extreme, fiind optimizate din punct de vedere al algoritmilor, interogărilor și a memoriei utilizate.
Cu toate acestea, nu orice software funcționează pe orice configurație de calculator, însă vă vom spune care sunt cerințele minime pentru software-ul pe care îl doriți.
Mai mult, știm cât de importante sunt informațiile dintr-un soft, de aceea ne asigurăm că software-ul pe care vi-l oferim conține funcționalități de a realiza copii de siguranță a informațiilor, astfel încât dumneavoastră să aveți toate datele în siguranță în caz de apariție a unei probleme cu computerul pe care soft-ul rulează.
Desigur, pentru aceasta, recomandăm utilizarea funcționalității de copiere de siguranță și de extragere a datelor pe un mediu de stocare extern.

Raport calitate preț optim:

Prețurile noastre au fost astfel gândite încât să înglobeze calitatea deosebită a produsului, dar să se și muleze pe nevoile dumneavoastră. Asta pentru că ne dorim să vă oferim ce e mai bun la un preț optim.
Am fi putut lăsa prețurile cât mai jos, dar știm ca asta înseamnă rabat la calitate sau timp, ceea ce, pe termen lung poate fi mai costisitor decât un preț inițial care să reflecte o calitate bună și un set de funcționalități necesar.
De aceea, am gândit un set de pachete care să corespundă diverselor categorii de afaceri, de persoane, fiecare având astfel posibilitatea să își cumpere fix acel pachet de care are nevoie și să nu plătească funcționalități pe care nu le va utiliza niciodată.

Misiunea noastră este să oferim fiecărui deținător de afacere sau viitor deținător de afacere logistica software necesară pentru eficientizarea, promovarea propriei afaceri și informațiile necesare astfel încât acesta să poată derula afacerea în condiții cât mai bune.
Comandând astăzi produsele și serviciile noastre susțineți afacerea dumneavoastră să atingă un înalt nivel de tehnologizare.