Best Solution Development

Servicii

Fie că apar diverse probleme ce necesită reparații, fie că dorești adăugarea de noi caracteristici la software-ul, website-ul pe care îl ai, e întodeauna recomandat să colaborezi cu o echipă gata să intervină, în loc să fii nevoit să cauți soluții în momentul în care problema a apărut.

Într-un mediu digital aflat în schimbare e nevoie de adaptare, flexibilitate în ceea ce priveşte prezenţa online şi a activităţilor de administrare tehnică. Fie că discutăm despre logo, website sau blog luăm în calcul nevoia de gestionare a caracteristicilor care transformă paginile în structuri funcţionale şi constituie cartea de vizită la nivel online.

Mentenanţa în domeniul IT vine să aducă un plus de funcţionalitate, eficienţă şi valoare serviciilor, paginilor sau produselor, susţinând astfel creşterea şi dezvoltarea afacerii.

Pornim de la înţelegerea nevoilor clienţilor şi ne orientăm spre obţinerea rezultatelor, a aplicabilităţii şi a funcţionalităţii în mediul web.

În funcţie de necesităţile oricărui client adaptăm un plan de soluţii în ceea ce priveşte optimizarea serviciilor sale şi îmbunătăţirea performanţei în afaceri.

Mentenanța este o activitate ce asigură desfășurarea proceselor ce susțin funcționarea optimă, realizarea sarcinilor în vederea actualizării website-ului  și a funcționalităților acestora cu scopul de a oferi o experiență plăcută utilizatorului și o expunere corectă, adaptată browser-ului sau aparatelor mobile.

Serviciile de mentenanță web includ componentele care acoperă gestionarea și updatarea elementelor interne în ceea ce privește softurile, bazele de date cât și integrarea, modificarea sau corectarea de conținut (text, paletă de culori, fotografii, video, calendar de evenimente), optimizarea paginilor și a designului website-ului pentru a primi o indexare superioară în cadrul motoarelor de căutare. Pe lângă acestea vă propunem si managementul elementelor care ofera funcționalitate respectiv anumite caracteristici paginii dumneavoastră (widget-uri, formulare de contact, fisiere, link-uri, creare și administrare de conturi e-mail).

Alte operațiuni: testarea website-ului cu scopul evaluării impactului în ceea ce privește ultimele browsere web, rezultatele căutărilor precum și impactul la nivelul aparatelor mobile

Upgradarea software-ului website

Verificarea erorilor de logare la nivelul paginii web

Rapoarte privind statisticile site-ului

Diagnosticarea problemelor paginilor și a poziționării anumitor elemente

Forme de test

Curățarea fișierelor vechi

Comandați pachetul sau serviciile de mentenanță în acord cu nevoile dumneavoastră pentru a duce afacerea la un nivel superior în mediul online.