Best Solution Development

Servicii

Dezvoltare website și aplicații web

Mediul online a devenit primul punct de referință în momentul în care persoanele vor sa gaseasca soluții la probleme, cautand serviciile sau informațiile potrivite. De aceea propunem construirea unei prezențe consistente care să poată reprezenta optim atât obiectivele, produsele sau serviciile personale, cât și cele ale afacerii dumneavoastră. Componenta design și dezvoltare website vine în sprijinul dumneavoastră pentru a vă susține în elaborarea unei pagini online care să îmbine într-o formulă armonioasă structura, conținutul și informațiile. Identitatea online constituie prima dumneavoastră carte de vizită și setează viitoarele acțiuni ale clienților sau vizitatorilor paginii.

Ne recomandă o experiență de peste 10 ani în domeniul dezvoltării web. Astfel putem identifica instrumentele potrivite și nevoile unei afaceri în multiple domenii de activitate, putând astfel oferi exact website-ul de care are nevoie afacerea dumneavoastră.

Vă sustinem in evaluarea elementelor necesare, adaptate mediului online pentru a prezenta produsele sau serviciile oferite, pentru a atrage și a crea încredere în rândul consumatorilor care vă vor vizita pagina, astfel încât numărul vânzărilor să crească iar obiectivele de business să poată fi atinse.

Pentru fiecare proiect alegem limbajul de programare sau platforma ce conține opțiunile relevante și poate răspunde cel mai bine nevoilor proiectului.

Aceasta poate fi ASPNET, sau PHP.

Există posibilitatea de a lucra și cu alte platforme, atunci când nevoile proiectului o cer.

Putem dezvolta atât site-uri pe platforme deja consacrate, wordpress, joomla, drupal, precum și website-uri custom, care să răspundă în mod specific anumitor particularități.