Best Solution Development

Servicii

Design și dezvoltare software la comandă

Dezvoltarea de software la comanda presupune realizarea unui program de calculator care să automatizeze anumite procese costisitoare în timp și bani atunci când sunt efectuate de oameni. Calculul prețurilor, preluarea comenzilor, transmiterea de informații, calcularea de indicatori de performanță, gestionarea clienților și a istoricului acestora, realizarea de rapoarte cu privire la performanța afacerii sunt doar câteva exemple de procese care pot fi automatizate.

În mod special, realizarea de rapoarte reprezintă un proces important de automatizat, deoarece, pe baza  lui, se pot lua decizii în toate compartimentele afacerii, decizii care să ducă la îmbunătățirea performanței acesteia.

Putem crea la comandă software particularizat, special optimizat ținând cont de particularitățile afacerii tale.

Software-ul va fi dezvoltat pe baza unei platforme special alese care să corespundă cu nevoile depistate în cadrul procesului de definire a cerințelor, astfel încât software-ul să fie ușor de folosit și să funcționeze optim în raport cu acele cerințe stabilite.

În funcție de caz, platformele pot fi: Dotnet/C# desktop sau web (Aspnet), Java (desktop, web sau mobil (android)), PHP.

La cerere se pot folosi și platforme speciale, dar practica ne-a arătat că cele trei amintite sunt suficiente pentru abordarea oricărui tip de proiect.

Cu o experiență de 14 ani în dezvoltarea de soft, am întâlnit destul de multe situații astfel încât să putem face față oricărei provocări.

În dezvoltarea de software, punem un accent deosebit pe performanță și consum limitat de resurse, astfel încât software-ul să răspundă rapid întrebărilor utilizatorului.

Putem astfel să îți oferim software-ul de care ai nevoie, iar prin intermediul acestuia, o reducere în timp și costuri în anumite procese ale afacerii, precum și îmbunătățirea procesului decizional (și implicit a afacerii), prin rapoartele de performanță pe care le vei avea la îndemână.

Fie că vrei să dezvolți software-ul cu noi, fie că vrei să formezi o echipă mixtă de programatori, oricare variantă este ok pentru noi, având experiență de colaborare în echipe mixte în diverse proiecte.